Oval Created with Sketch.

Bedrijven

De Kim: voor al uw textiel!

Stomerij & Wasserij de Kim is gespecialiseerd in het reinigen en leveren van allerlei soorten textiel voor de zakelijke sector. Al jaren vertrouwen veel verschillende bedrijven keer op keer op onze dienstverlening. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Bedrijfskleding reinigen

Het wassen van bedrijfskleding is een vak apart. Door te kiezen voor professioneel reinigen verlengt u de levensduur van uw werkkleding en blijven eventuele beschermende functies behouden. Stomerij & Wasserij de Kim is één van de stomerijen in Nederland die, naast natwassen, ook chemisch kan reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding er weer als nieuw uitziet.

Lees meer

Bedrijfskleding leveren

Bent u op zoek naar nieuwe (multinorm) bedrijfskleding? Bij Stomerij & Wasserij de Kim heeft u een ruime keuze aan werkkleding van verschillende (bekende) merken. Vrijwel ieder kledingstuk kan volledig naar wens worden geleverd en/of aangepast, zodat deze perfect aansluit bij uw huisstijl.

Lees meer

Normering

Werkt u in een risicovolle omgeving? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met strenge veiligheidseisen, waaronder het dragen van beschermende kleding. Al onze multinorm kleding voldoet aan de strengste technische vereisten en wordt op maat gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de beschermende functies behouden blijven, adviseren we u de kleding professioneel te laten reinigen.

Lees meer

Hospitality

Speciaal voor horeca, hotels en B&B bieden we een ruim aanbod aan beddengoed, bed-, bad-, keuken- en tafellinnen. Representatief textiel is één van de benodigde ingrediënten voor het creëren van een onvergetelijk bezoek voor uw gasten en een rooskleurige toekomst voor uw organisatie. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen, indien gewenst, door ons gereinigd worden.

Lees meer

Persoonlijke hygiëne

Steeds meer bedrijven zien het belang in van een goede (persoonlijke) hygiëne. Stomerij & Wasserij de Kim kan hierin voorzien door het verhuren van handdoekautomaten, zeepdispensers, kledingkasten en/of lockers. Ook na plaatsing zijn we u graag van dienst.

Lees meer

Schoonloopmatten

Een schone werkvloer oogt beter, werkt fijner en bespaart schoonmaakkosten. Onze schoonloopmatten nemen moeiteloos vocht en vuil op en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Indien gewenst kunnen we de matten periodiek vervangen door schone matten, zodat u eindeloos blijft genieten van een representatieve vloer.

Lees meer