Oval Created with Sketch.

Normeringen

Veiligheid eerst!

Multi genormeerde kleding

Werkt u met koude, hitte, chemicaliën of elektriciteit? Of heeft u een ander risicovol beroep? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met strenge (veiligheids)eisen. Zo bent u bijvoorbeeld verplicht om beschermende kleding te dragen op de werkplek. Multinorm kleding beschikt over een beschermende functie die u behoedt tegen allerlei gevaren en daarmee de kans op (ernstig) letsel verkleint. Het is dus niet alleen verplicht, maar ook van levensbelang.

Veiligheidskleding aanschaffen

U kunt bij Stomerij & Wasserij de Kim terecht voor zowel standaard als beschermende werkkleding van verschillende merken. Al onze veiligheidskleding voldoet aan de strengste technische vereisten en maken we volledig op maat, zodat deze een optimale bescherming biedt. Uiteraard stellen we eveneens hoge eisen aan kwaliteit en draagcomfort.

Beschermende kleding reinigen

Het reinigen van beschermende kleding vraagt om een speciale aanpak. In de wasmachine gaat de beschermende functie langzaam maar zeker verloren, wat ernstige gevolgen kan hebben voor uw veiligheid. Daarom adviseren we veiligheidskleding altijd professioneel te laten reinigen. Stomerij & Wasserij de Kim heeft een speciaal wasprogramma voor multinorm kleding, waarmee de beschermende functie behouden blijft.

All weather

Klaar voor de winter! En de zomer... en de herfst... én de lente.

Hoge zichtbaarheid

Opvallend goede bescherming.

Multinorm bescherming

Bescherming is het halve werk.

Diepvries/koelhuis en voeding

Kou? géén probleem, met de juiste kleding kunt u ertegen.

Op zoek naar hoogwaardige multinorm kleding?

Laat ons weten aan welke normeringen de kleding moet voldoen, zodat we u van een passend advies kunnen voorzien. Ook voor vragen en/of opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar.