Oval Created with Sketch.

Persoonlijke hygiëne

Zoveel méér dan schone handen.

Hygiëne op de werkvloer

Niet alleen de algemene bedrijfshygiëne, maar ook persoonlijke hygiëne hoort een belangrijke rol te spelen in ieder bedrijf. Lange tijd werd dit door velen gezien als een tijdrovende en kostbare verplichting, maar gelukkig beseft men steeds vaker dat het juist méér oplevert dan dat het kost. Een goede hygiëne draagt immers bij aan een lager ziekteverzuim, wat een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten.

Sanitaire voorzieningen

Door regelmatig de handen te wassen worden infecties voorkomen. Dit is vooral belangrijk in sectoren waarin met voedsel en mensen wordt gewerkt; u wilt immers niet dat er iemand ziek wordt. Goede sanitaire voorzieningen zijn dan ook onmisbaar. Zowel voor het reinigen van katoenen handdoekrollen als voor het huren van handdoekautomaten en zeepdispensers bent u bij Stomerij & Wasserij de Kim op het juiste adres.

Handdoekautomaten

In ons aanbod vindt u handdoekautomaten voor katoenen handdoekrollen, papieren rollen of vouwdoekjes. We zorgen dat u steeds voldoende rollen of papier op voorraad heeft en vervangen de katoenen rollen tijdig door schone rollen. Één katoenen handdoekrol is voldoende voor ongeveer 190 afdroogbeurten, oftewel: voor 380 droge handen. En ook niet onbelangrijk om te weten: u betaalt alleen voor de rollen die u vuil inlevert.

Handreiniging

De zeepdispensers in het assortiment van Stomerij & Wasserij de Kim zijn betrouwbaar, robuust en hebben een eigentijds design. U kunt kiezen uit meerdere huidvriendelijke, aangenaam geurende zepen. De voorraad zeep vullen we regelmatig bij, zodat u nooit tekort komt.

Kleedkamerinrichting

Kledingkasten of lockers zijn zeer geschikt voor het schoonhouden en veilig opslaan van (privé)kleding en kostbaarheden. U heeft bij ons keuze uit drie soorten kasten, namelijk:

  • Persoonsgebonden kledingkasten
    kasten waarin uw medewerkers een eigen compartiment hebben. Hier kunnen ze hun kleding en persoonlijke eigendommen in opbergen.
  • Lockers
    deze kluisjes zijn zeer geschikt voor het opslaan van kleinere persoonlijke bezittingen zoals sleutels, mobiele telefoons, portemonnees en/of handtassen.
  • Kleding uitgiftekasten
    kasten met een centrale deur én afzonderlijk te openen compartimenten. Uw medewerkers leggen hun vieze kleding hierin, zodat deze opgehaald en gereinigd kan worden. Vervolgens legt u de schone kleding weer terug in de kast. Wilt u het ophalen, reinigen en terugplaatsen van het wasgoed uitbesteden? Kies dan voor onze kastenservice.

In ons assortiment vindt u kasten in meerdere uitvoeringen, maten en kleuren en in vrijwel alle gevallen zijn deze nog uit te breiden met verschillende opties. Bijna alles is mogelijk!

We helpen u graag

Heeft u vragen over en/of interesse in het huren van handdoekautomaten en/of kledingkasten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.