Oval Created with Sketch.

Schoonloopmatten

Eerst even de voeten vegen.

Verontreiniging van de werkvloer

Dagelijks komt er veel zand, vet, vuil en vocht mee naar binnen. Vieze schoenen zijn vaak de boosdoener. Onbedoeld en zonder dat de betreffende persoon het doorheeft, laat hij al snel een heel ‘kruimelspoor’ achter. En is de vloer eenmaal vies, dan gaat het meestal snel van kwaad tot erger. Het gevolg? Een vuile, niet representatieve werkvloer én hoge schoonmaakkosten.

Zo houd u de vloer schoon

Door het plaatsen van een schoonloopmat worden de schoenen van uw bezoekers en medewerkers bij binnenkomst automatisch gereinigd. In het assortiment van Stomerij & Wasserij de Kim vindt u matten van hoogwaardig katoen en nylon, die erom bekend staan dat ze moeiteloos allerlei soorten vuil opnemen. Het resultaat? Een schone, nette vloer én een vollere portemonnee.

Altijd een passende schoonloopmat

U heeft bij ons keuze uit twee soorten schoonloopmatten. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren en kunnen, indien gewenst, voorzien worden van uw bedrijfsnaam of -logo.

  • Katoenen schoonloopmatten; speciaal voor nat vuil.
  • Antistatische ‘High Twist Nylon’ schoonloopmatten; speciaal voor droog vuil.

Zowel kopen als huren valt onder de mogelijkheden. Wilt u geen omkijken hebben naar het reinigen van de matten? Dan kunnen wij deze tegen een vast tarief periodiek verwisselen. Zo blijft u genieten van een optimaal resultaat.

Contact

Wilt u ook een representatieve bedrijfsvloer en besparen op schoonmaakkosten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en kunnen, indien gewenst, een vrijblijvende offerte toesturen.