Oval Created with Sketch.

Dealerschap

Verschillende dealers binnen ons netwerk

Mascot workear

Tested to work

Bij De Kim vind je een groot assortiment aan werkkleding van MASCOT: van werkbroeken tot sweaters, thermojacks en T-shirts uit verschillende collecties van MASCOT. Kom langs en laat u adviseren over de vele mogelijkheden.

Stomerij & Wasserij De Kim, Uw Officieel Mascot dealer in de buurt.


MASCOT staat bekend om de werkkleding van hoge kwaliteit. Het assortiment van MASCOT bestaat uit meer dan 600 producten met tot wel 24 verschillende kleuren en is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van bouw, industrie, service, en logistiek.

Alle producten van MASCOT worden gemaakt vanuit de slogan “TESTED TO WORK”. Alle werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen en andere producten zijn volledig getest op verschillende gebieden.
Voor MASCOT staat kwaliteit voorop en daarom wordt er gebruik gemaakt van laboratoriumtests, gebruikerstests, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding.
Het is meer dan alleen een slogan of een motto, het is de belangrijkste bedrijfswaarde.

Ontdek bij De Kim het grote assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires van MASCOT.


MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORDE WERKKLEDING

Internationaal gecertificeerde productie - SA 8000

Als een van Europa’s grootste particuliere fabrikanten van werkkleding is het belangrijk dat MASCOT de maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt.
Naast aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid op het hoofdkantoor in Denemarken, wil MASCOT ook voldoen aan de ethische, sociale en milieuverantwoordelijkheden in de rest van de wereld, inclusief onze eigen productiefaciliteiten in Vietnam en Laos Beide fabrieken zijn SA8000 gecertificeerd. Ongeacht welk product uit het assortiment van MASCOT u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u het met een goed geweten kunt dragen.


LABORATORIUMTESTS

MASCOT zoekt en selecteert de stoffen voor nieuwe producten op basis van een uitgebreide analyse. De materialen worden geselecteerd voor gebruik in specifieke situaties en de kwaliteit moet zowel aan MASCOTs eisen als aan die van de doelgroep voldoen.


MASCOT heeft zijn eigen laboratoria in Denemarken en Vietnam. Met behulp van een aantal gestandaardiseerde machines worden hier zowel fysieke als chemische tests uitgevoerd om stof te testen op bijvoorbeeld slijtvastheid, scheur- en treksterkte, kleurechtheid, krimp, vormstabiliteit en gewicht. Er wordt tevens getest in welke mate transpiratievocht de kleur van de kleding aantast en hoeveel wrijving de kledingstukken kunnen weerstaan voordat deze gaan pillen. Er wordt het hele jaar rond 24 uur per dag getest.
Alle tests worden volgens internationale normen uitgevoerd. Daardoor kunnen de resultaten direct vergeleken worden met bijvoorbeeld het resultaat van de leverancier. MASCOT test doorlopend de meterwaren opnieuw. Van elke stoflevering worden steekproeven genomen om de hoge kwaliteit waaraan onze producten moeten voldoen, te waarborgen. Dit is waar TESTED TO WORK voor staat.


COLLECTIES

Het assortiment van MASCOT bestaat uit meer dan 600 producten met tot wel 24 verschillende kleuren en is onderverdeeld in collecties. Ook bij  Stomerij en Wasserij De Kim vind je diverse collecties van MASCOT waaronder de nieuwste collectie, MASCOT® ACCELERATE. Stomerij en Wasserij De Kim officieel MASCOT ACCELERATE PARTNER

MASCOT® ACCELERATE

MASCOT® ACCELERATE is een zeer uitgebreide kledingcollectie met meer dan 70 producten in zes verschillende kleurencombinaties. Een complete kledingcollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. De collectie is gemaakt voor vakwerk, logistiek, industrie en productie, en voor wasserijovereenkomsten.

100% stretchstof met rek in vier richtingen, geschikt voor industrieel wassen

Met MASCOT® ACCELERATE zet MASCOT stretchstof in de volgende versnelling. De stofkwaliteit 511 van MASCOT is stretchstof met rek in vier richtingen die industrieel kan worden gewassen zonder in te boeten aan slijtvastheid of comfort. Deze nieuwe stofkwaliteit is ontwikkeld met de meest geavanceerde elastische vezels die er zijn. Dat resulteert in broeken en bovenstukken die bestand zijn tegen industrieel wassen en tunneldrogen. Tegelijkertijd profiteert u de hele werkdag van een unieke bewegingsvrijheid.


VIDEO: https://youtu.be/AqNAyJ7C8zQ

De collectie die matcht bij elke situatie            
 

»De nieuwe stretch-stof 511 biedt ultieme stretcheigenschappen in alle richtingen en is geschikt voor industrieel wassen. Dat is heel uniek.«
 

Michael Grosbøl, algemeen directeur


Officiële MASCOT® ACCELERATE-partners

Een select aantal dealers waaronder Stomerij en Wasserij De Kim heeft deelgenomen aan een speciaal partnerprogramma van MASCOT. De medewerkers van deze dealers zijn uitgebreid getraind als MASCOT® ACCELERATE-specialisten en hebben hiervoor een certificaat behaald wat hen een officiële MASCOT® ACCELERATE-partner maakt. Dit betekend voor u dat u bij De Kim gegarandeerd het best passende advies krijgt, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen.


Elastische stretchstof die is getest op industrieel wassen. De stretchstof is ontwikkeld met de meest geavanceerde elastische vezels die er zijn. Daardoor is de stof bestand tegen industrieel wassen op 75 graden en tegen tunneldrogen. Een groot deel van de producten van MASCOT® ACCELERATE is getest conform EN ISO 15797, de norm voor industrieel wassen. Let op het ProWash®-merk voor kleding die geschikt is voor industrieel wassen.


MASCOT ADVANCED – ULTIMATE STRETCH

MASCOT® ADVANCED is een volledige collectie lichtgewicht werkkleding met volledige stretch. De collectie is voor werkkledinggebruikers met een werkdag op volle snelheid die hoge eisen stellen aan het comfort en de functies van de werkkleding. MASCOT® ADVANCED is 100% stretch gecombineerd met een uitzonderlijke duurzaamheid.  

MASCOT® ADVANCED is superieure bewegingsvrijheid. Kenmerkend voor MASCOT® ADVANCED zijn producten waarbij stretch wordt gecombineerd met een hoge duurzaamheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te gaan.

De MASCOT® ADVANCED collectie is favoriet bij hardwerkende, gepassioneerde mensen in de bouwsector die het ultieme van de werkkleding eisen.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=t7HfRxab6RE&list=PLtrebWkbMoANx1kd4CTD07HzJph77uSa1&index=9&t=0s

Het assortiment
• Broeken en jassen van 100% stretchstof
• Van onder- tot bovenkleding - draag meerdere lagen
• Gemakkelijk te combineren met andere collecties
• Voor professionals die de hoogste eisen stellen aan comfort, look, stijl en slijtvastheid
• Vier lange/korte broeken en 26 kledingstukken voor het bovenlichaam
• Zeven kleuren - donkermarine, wit, zwart, donkerantraciet, mosgroen, donkerpetrol en lichtkhakiMASCOT® UNIQUE - EÉN COLLECTIE VOOR IEDEREEN


De in Europa best verkochte collectie van MASCOT is de MASCOT® UNIQUE collectie. Deze collectie mag dus niet ontbreken in het assortiment bij Stomerij en Wasserij De Kim. Een tweekleurige collectie werkkleding in maar liefst 8 kleurencombinaties, vele productvarianten en diverse materialen. De MASCOT® UNIQUE collectie is breed en daardoor geliefd bij diverse beroepsgroepen in de bouw en industrie. Dit komt ook tot uiting in de verschillende certificeringen die men kan terugvinden in deze collectie.    

•    Mix & Match
Oneindig veel combinatiemogelijkheden in de kleur die past bij uw organisatie

•    Werkbroeken in drie gewichtsklassen
Binnen de MASCOT® UNIQUE collectie vind je werkbroeken met drie verschillende kwaliteiten stof: van superlichte stof tot zeer sterke en slijtvaste stof. Broeken en overalls zijn bovendien verkrijgbaar in drie beenlengtes.

•    Voor alle medewerkers
De MASCOT® UNIQUE collectie is geschikt voor alle beroepen in iedere sector. De collectie heeft een zeer groot aantal kleuren en maten.
 MIX & MATCH


Combineer met andere collecties

Het assortiment van MASCOT bestaat uit meer dan 600 producten met tot wel 24 verschillende kleuren. We hebben de kleuren van de collecties op elkaar afgestemd zodat u producten uit de verschillende collecties gemakkelijk kunt combineren.


MASCOT® MOBILE SHOWROOM


https://www.mascot.nl/nl/mascot-mobile-showroom-inkoper -> Link naar filmpje vermelden.

Kost het bestellen van werkkleding uw bedrijf veel tijd? En is het lastig om tijd te vinden om langs Stomerij en Wasserij De Kim te gaan voor nieuwe werkkleding? De MASCOT® Mobile Showroom komt graag bij u langs.

Een breed aanbod werkkleding en schoenen voor uw branche bij u op locatie. Gemakkelijk, snel en effectief!

In de mobiele showroom kunt u in één keer:
• Stofkwaliteiten voelen
• Kleurcombinaties zien
• Kleding passen
• De juiste maat vinden

Maak bij MASCOT of Stomerij en Wasserij De Kim een afspraak voor een bezoek. De MASCOT® Mobile Showroom biedt u veel voordelen:

In samenwerking met De Kim komt MASCOT® Mobile Showroom naar uw bedrijf toe met een werkkledingspecialist achter het stuur. Wij maken een afspraak op een tijd die u uitkomt.

Met de werkkledingspecialist van MASCOT praat u over de mogelijkheden en zoekt u samen naar de beste oplossing voor uw wensen en eisen.

»De mobiele showroom is een goed idee, omdat in de showroom meerdere maten en kwaliteiten beschikbaar zijn. Op die manier kunnen onze werknemers de producten direct passen zonder dat er misverstanden ontstaan.« Comfort Units.


OVER MASCOT

MASCOT is een Deens familiebedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. MASCOT werd opgericht in 1982 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 2800 werknemers en meer dan 24.000 producten. Alle werknemers in de vijftien verschillende landen hebben dezelfde missie:
"Het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen."
Hoge kwaliteit is van groot belang en bij alles wat MASCOT doet wordt dan ook gestreefd naar de 'Best Practice'. Het uitgebreide testproces is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Niet voor niets is de slogan van MASCOT “TESTED TO WORK”. Ook staat verantwoordelijkheid voor ethiek, maatschappij en milieu hoog in het vaandel. Zo opende MASCOT 10 jaar geleden een productielocatie in Vietnam en later in Laos, waar goede, respectvolle en veilige arbeidsplaatsen worden geboden voor ruim 2400 werknemers. Beide productielocaties zijn gecertificeerd conform SA8000. Dit is 's werelds meest toonaangevende internationale norm voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.MASCOT WERKKLEDING KOPEN BIJ STOMERIJ EN WASSERIJ DE KIM


Bij De Kim vind je een groot assortiment aan werkkleding van MASCOT: van werkbroeken tot sweaters, thermojacks en T-shirts uit verschillende collecties van MASCOT. Kom langs en laat u adviseren over de vele mogelijkheden.


Terug naar portfolio

Meer informatie

Hier een kort stukje informatie over de dealer en misschien nog andere punten.

Neem contact op