Oval Created with Sketch.

Particulieren

Voor al uw grote en kleine wasjes!

Stomerij & Wasserij de Kim heeft ruim 50 jaar ervaring in het reinigen en stomen van vrijwel alle soorten textiel. Is uw te reinigen textiel niet geschikt voor in de wasmachine of heeft u geen tijd om uw was zelf te doen? Lees dan snel verder.
 

Kleding

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een wasmachine. Veel mensen denken er dan ook niet over na om hun kleding door een stomerij te laten reinigen. Daar is in principe ook helemaal niets mis mee. Desondanks blijft professioneel reinigen de veiligste en meest efficiënte manier van reinigen. In sommige gevallen bent u zelfs op een stomerij aangewezen.

Lees meer

Bedtextiel

Een goede nachtrust heeft grote invloed op uw gezondheid en humeur. Veel mensen besteden dan ook terecht veel aandacht aan de aanschaf van een bed en bijbehorende producten. Om ervoor te zorgen dat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten, dient u deze goed te onderhouden. Dat het bedlinnen op tijd verschoond moet worden is u waarschijnlijk wel bekend, maar wist u dat u ook uw beddengoed het beste regelmatig kunt (laten) reinigen?

Lees meer

Gordijnen & vitrage

Over het algemeen heeft vitrage weinig onderhoud nodig. Toch komt er een moment waarop deze wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Áls uw gordijnen al in de wasmachine gewassen mógen worden, dan kost het vaak veel tijd en moeite om ze er weer als vanouds uit te laten zien. Stomerij & Wasserij de Kim beschikt over apparatuur waarmee dit werk in een mum van tijd is gedaan.

Lees meer

Vloerkleden

Een tapijt blijft niet schoon, hoe zuinig u er ook op bent. U loopt er overheen en heeft er wellicht al eens (of vaker) op geknoeid. Met een natte doek en/of tapijtreiniger krijgt u het kleed voor het oog wel weer schoon, maar in werkelijkheid wrijft u het vuil er alleen maar dieper in. Wilt u blijven genieten van een hygiënisch schoon vloerkleed? Dan dient u deze regelmatig te (laten) reinigen.

Lees meer

Zorginstellingen

Wie al veel heeft achtergelaten, hecht vaak veel waarde aan zijn persoonlijke bezittingen. Het is dan ook belangrijk dat voor beide goed wordt gezorgd. Terwijl u uw cliënten de best mogelijke zorg biedt, bekommeren wij ons graag over het reinigen van het bewonerstextiel.

Lees meer

Brand- & waterschade

Heeft u textiel met brand- en/of waterschade? Wellicht kunnen wij u helpen. Standaard wasprogramma’s zijn vaak niet krachtig genoeg om uw textiel tot in de kern zuiver te krijgen, maar met onze speciale reinigingsprocessen is dit vaak wél mogelijk. Wij maken uw textiel weer (brand)schoon.

Lees meer

Overige producten

U kunt bij Stomerij & Wasserij de Kim terecht voor het reinigen van vrijwel alle soorten textiel. Zouden we deze allemaal apart omschrijven, dan ziet u mogelijk door de bomen het bos niet meer. We benoemen graag nog enkele veel voorkomende producten die vaak professioneel worden gereinigd.

Lees meer

Sport

Sportkleding heeft vaak meer te lijden dan gewone kleding. Op den duur zijn nare geurtjes en hardnekkige vlekken onvermijdelijk, en die zijn er in de wasmachine maar moeilijk uit te krijgen. Stomerij & Wasserij de Kim maakt gebruik van speciale apparatuur en reinigingsprocessen waarmee uw sportkleding en -benodigdheden weer door en door schoon worden.

Lees meer