Oval Created with Sketch.

Brand-, roet- en waterschade

Wij maken uw textiel weer (brand)schoon

Textiel met brandschade

We begrijpen dat een brand u niet in de koude kleren gaat zitten. Het heeft niet alleen impact op uw woning en bezittingen, maar ook op uzelf. De schade door water en roet is vaak groot. Zolang uw textiel niet daadwerkelijk vlam heeft gevat is deze in veel gevallen nog te redden, dus gooi het niet zomaar weg!

Zelf wassen of professioneel laten reinigen?

Brandlucht en (zeer fijne) roetdeeltjes gaan vaak diep in het stof zitten, hierdoor is het vrijwel onmogelijk om deze er met een standaard wasprogramma uit te krijgen. We adviseren u dan ook om textiel met brand-, water- en/of roetschade professioneel te laten reinigen.

Stomerij & Wasserij de Kim hanteert verschillende (duurzame) technieken om uw textiel er weer als vanouds uit te laten zien. Als aanvulling op ons reguliere reinigingsproces gebruiken we bij brandschade speciale middelen die het textiel ontgeuren en desinfecteren, zodat schadelijke stoffen, die tijdens de brand zijn vrijgekomen, worden verwijderd. Uw textiel wordt weer (brand)schoon en geperst afgeleverd.

Voordelen van professioneel reinigen

  • Intensieve en diepgaande reiniging
  • Brandgeur, roetdeeltjes en andere schadelijke stoffen worden verwijderd
  • Ook geschikt voor groot textiel

We helpen u graag vooruit

Na zo’n ingrijpende gebeurtenis heeft u waarschijnlijk genoeg aan uw hoofd. Daarom biedt Stomerij & Wasserij de Kim de mogelijkheid om uw textiel op te halen en terug te brengen. Uiteraard doen we dit binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek, zodat u de draad snel weer kunt oppakken.

Heeft u textiel met brand-, roet- of waterschade? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.