Oval Created with Sketch.

Vloerkleden

Tot in de puntjes verzorgd

Vloerkleden onderhouden

Een vloerkleed is vaak het middelpunt van een kamer en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw interieur. Het is dan ook begrijpelijk dat u er zuinig op bent. Maar hoe voorzichtig u er ook mee omgaat, een tapijt blijft nooit schoon. Onder andere zand, stof en kruimels dringen makkelijk door tot diep in de vezels en vormen zo een ideale omgeving voor bacteriën. Ons advies is om uw vloerkleed 1 à 2 keer per jaar grondig te (laten) reinigen.

Tapijt laten stomen of zelf schoonmaken?

U zult uw vloerkleed ongetwijfeld regelmatig stofzuigen en, wanneer u geknoeid heeft, eventuele vlekken wegpoetsen met een (natte) doek. Het mag er dan op het oog weer schoon uitzien; schijn bedriegt. De enige manier om diepliggende vlekken te verwijderen is door uw tapijt te laten stomen.

Stomerij & Wasserij de Kim reinigt en ontvlekt uw vloerkleed op een professionele en milieuvriendelijke manier, waarna wij deze vakkundig drogen. Vervolgens verpakken we uw tapijt in plastic, zodat hij ‘vlekkeloos’ thuis aankomt.

Voordelen van professioneel reinigen

  • Uw tapijt wordt tot diep in de kern gereinigd
  • Verkleuringen, vlekken en bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon
  • Uw vloerkleed gaat langer mee
  • De kans op beschadigingen is minimaal

Soorten vloerkleden

  • Vloerkleed
  • Perzen

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons reinigingsproces en/of heeft u een andere vraag? We beantwoorden uw vragen graag. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen.