Oval Created with Sketch.

Zorginstellingen

Zorg goed voor uw cliënten én hun textiel

Bewonerstextiel

Bewoners van zorginstellingen hebben vaak al veel moeten achterlaten. Dit is voor de een moeilijker dan voor de ander. Gelukkig kan men vaak enkele persoonlijke bezittingen meenemen, zoals meubels, sieraden en kleding. Dit geeft ze het gevoel toch een beetje thuis te komen. Het is dan ook begrijpelijk dat men hier veel waarde aan hecht. Zorg nóg beter voor uw cliënten door goed voor hun spullen te zorgen. Wij helpen u hier graag bij door de zorg voor bewonerstextiel over te nemen.

Bewonerskleding

Alle kleding die bij Stomerij & Wasserij de Kim binnenkomt wordt met uiterste zorg behandeld en gereinigd. Afhankelijk van het soort stof kiezen we het reinigingsproces dat het beste bij het kledingstuk past. Op de afgesproken einddatum ligt alles schoon en gestreken voor u klaar. Indien gewenst kunnen we zelfs zorgdragen voor de logistiek en/of sortering van de kleding.

Vitrage en gordijnen

Over het algemeen heeft vitrage weinig onderhoud nodig. Echter, wanneer het gaat om zorginstellingen, adviseren we vitrage en gordijnen frequenter te reinigen om gezondheidsklachten te voorkomen. Kiest u voor onze stomerij voor het reinigen van de vitrage? Dan profiteert u van onze volledige, snelle dienstverlening: op één en dezelfde dag halen we de gordijnen eraf, worden deze gereinigd en gedroogd en hangen we ze weer voor u op. Uw zorg is onze zorg!

Bewonerstextiel zelf wassen of professioneel laten reinigen?

We begrijpen dat u al genoeg zorgen heeft over de zorg voor bewoners. Zeker in deze tijd van vergrijzing en personeelstekort moet u waarschijnlijk al alle zeilen bijzetten. Het wassen, drogen, strijken en sorteren van (bewoners)textiel is tijdrovend. Tijd die u misschien niet heeft en die u liefst aan iets anders besteedt. Zorgt u goed voor uw cliënten, dan zorgen wij ondertussen voor hun textiel. Dat is wat we noemen een win-win situatie!

Voordelen van professioneel reinigen

  • Langere levensduur van het textiel
  • Het textiel wordt door en door gewassen
  • U heeft zelf geen omkijken naar het wasgoed

Gebruikmaken van onze dienstverlening?

Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Neem gerust contact op als u meer informatie wenst en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen